Изследване за остеопороза

Остеопорозата e прогресиращо заболяване на костите, при което те изтъняват и губят плътността си. Стават крехки, чупливи – особено в областта на китките, гръбнака и бедрото. С най-драматични последици е счупването в областта на бедрената шийка, тъй като 20% от пациентите загиват до 6 месеца поради принудителната имобилизация (обездвижване) и развитието от това на пневмонии. Голяма част от останалите остават трайни инвалиди с необходимост от чужда помощ и грижи.

В “Медицински център д-р Атанасов” в град София изследването за остеопороза се провежда по световно утвърдения “златен стандарт” за изследване на костната плътност на гръбначен стълб и бедрена шийка.

лого на медицински център д-р Атанасов

Записване
за остеопороза

запазете час онлайн в сайта на SuperDoc

Пациентите за д-р Атанасов

Най-важното е, че се спази запазеният час. Бърз преглед по същество.

Атанас А.

Лекарят е много отзивчив и проявява разбиране и отношение не само към конкретния случай, но и към конкретния пациент, което е много ценно. Била съм на два прегледа при него и съм много доволна!

Мадлен Н.

Много съм доволен, изобщо не се колебайте да потърсите помощ от Д-р Атанасов, ще ви насочи, ще ви обясни всичко и ще ви обърне нужното внимание! Клиниката е много приятна и чиста и не се чака много! Препоръчвам на всички! Поздрави!

Кирил А.