Ендокринолог

д-р Дениз Бакалов

д-р Емануела Захариева дм

Ендокринология и болести на обмяната е медицинска специалност, която изучава жлезите с вътрешна секреция в човешкия организъм, заболяванията свързани с тях и методите за диагностиката и лечението им. Пандемичен проблем за ендокринологията през последните години е захарния диабет.

Д-р Бакалов провежда прегледи в “Медицински център Д-р Атанасов “. Диагностицира и лекува пациенти със захарен диабет, заболявания на щитовидната жлеза, хипофизни и надбъбречни нарушения, ендокринна хипертония и други хормонални и метаболитни нарушения.

Провежда ехографско изследване на щитовидна жлеза.

dr drenski 1
д р Захариева

Д-р Захариева дм е завършила медицина през 2008г в Медицински университет – София. През 2013г придобива специалност Ендокринология. Същата година започва работа като асистент в УМБАЛ „Александровска“. През 2018г защитава докторска степен в областта на диабетологията. Член е на Български лекарски съюз и Българското дружество по ендокринология.

Има участия в национални и международни конгреси и училища.

Предварително записване
д-р Бакалов

запазете час онлайн в сайта на SuperDoc

Предварително записване
д-р Захариева дм

запазете час онлайн в сайта на SuperDoc

Отзиви

Изключително съм впечатлена от доброто отношение и отделеното време към мен, като пациент.

Гергана С.

Най-прекрасният лекар който съм посещавала! Вече 4 години пътувам 300км , за да се консултирам именно с него и не бих избрала друг еднокринолог. Познава добре пациентите си и им обръща особено внимание. Препоръчвам горещо!!!

Теодора К.

Много мил, възпитан и интелигентен лекар. Изключително професионално отношение към пациента. Обръща внимание на всеки детайл отнасящ се до заболяването. Обяснява достъпно медицинската информация. Ще го посещавам и в бъдеще.

Наталия Д.