Д-р Христо Байчев

Д-р Христо Байчев завършва Медицински Университет Варна през 2016 г. Специалност кардиология придобива през 2022 г. към Медицински Университет София след специализация в МБАЛ Национална Кардиологична Болница.

От 2016 до 2018 г. д-р Байчев е лекар-ординатор в МБАЛ Национална Кардиологична Болница. Към момента е част от екипите специалисти на Отделение по спешна кардиология към МБАЛ НКБ и МЦ Д-р Атанасов.

Член е на Български Лекарски Съюз, Дружество на кардиолозите в България, както и на HFA Young към European Society of Cardiology. Владее английски и френски език.

Научните му интереси са в областта на сърдечната недостатъчност, артериалната хипертония, исхемичната болест на сърцето, клапните болести, ритъмно-проводни нарушения и кардиомиопатиите. Извършва ехокардиография, Холтер ЕКГ и артериален Холтер. Д-р Байчев не преглежда деца.

Д р Байчев
лого на медицински център д-р Атанасов

Предварително записване
д-р Христо Байчев

запазете час онлайн в сайта на SuperDoc

Пациентите за д-р Байчев

Страхотен млад доктор . Дано всички да са като него. Професионалист, обстоятелен,внимателен,последователен, аналитичен с грижа за пациента. Благодаря за вниманието и професионализма!

Анета И.

Отношението е важно и е половината от лечението, както се казва. А то беше изключително професионално, прегледът беше обстоен и задълбочен. Д-р Байчев вдъхва спокойствие, препоръчвам го от сърце /все пак е кардиолог/! ❤

Катя Н.

Много благодаря на доктор Байчев за обстойния преглед, добрите разяснения и насоки! Внимателен, загрижен, с лично отношение към пациента!

Владислава Т.