д-р Емануела Захариева дм

Д-р Захариева дм е завършила медицина през 2008г в Медицински университет – София. През 2013г придобива специалност Ендокринология. Същата година започва работа като асистент в УМБАЛ „Александровска“. През 2018г защитава докторска степен в областта на диабетологията. Член е на Български лекарски съюз и Българското дружество по ендокринология. Има участия в национални и международни конгреси и училища.

Към момента работи и в МЦ Д-р Атанасов. Диагностицира и лекува пациенти със захарен диабет, заболявания на щитовидната жлеза, хипофизни и надбъбречни нарушения, ендокринна хипертония и други хормонални и метаболитни нарушения. Владее английски език, ползва италиански и немски език.

д р Захариева
лого на медицински център д-р Атанасов

Предварително записване
д-р Захариева дм

запазете час онлайн в сайта на SuperDoc

Пациентите за д-р Захариева дм

Отлично отношение и професионализъм! Бях внимателно прегледана и детайлно разпитана и изслушана, обяснява подробно и на разбираем език.

Теодора Б.

Внимателна, спокойно и обстойно обеснява състоянието и необходимите изследвания и лечение. Относно изчакването, като мед. работник съм наясно, че когато се работи с различни случаи не винаги може да се спазва определеното време за преглед. Пожелавам й да е здрава и все така отзивчива.

Живка Г.

Д-р Захариева е чудесен лекар изключителен професионалист. Прегледа протича спокойно, обяснява добре и изслушва пациента.

Цветелина П.