Д-р Дениз Бакалов

Д-р Дениз Бакалов завършва Медицински университет Варна през 1996 г. След своето дипломиране започва работа като ординатор във Вътрешно отделение на МБАЛ Исперих, където работи 2 години. От 1998 г. до 2002 г. е клиничен ординатор по вътрешни болести към Катедра по Вътрешни болести на Медицински университет София. От 2002 г. д-р Бакалов е ординатор в Клиника по ендокринология на УМБАЛ Александровска София, а от 2011 г. до момента е главен административен лекар в същата клиника. От 2008 г. е и асистент към Катедра Вътрешни болести към Медицински университет София.

Има специалности Вътрешни болести/2002/, Ендокринология и болести на обмяната /2006/.

Член на Български лекарски съюз, Българско дружество по ендокринология, Европейска асоциация за изучаване на диабета (EASD), Международна фондация за остеопороза (IOF), Американска диабетна асоциация (ADA), Специализирания съвет по реклама и Комисия по имунологични лекарствени средства към ИАЛ.

Д-р Бакалов е избран в проучването на Дарик радио за Най-добрите лекари в България в област Ендокринология и болести на обмяната. Многократно е избиран от читателите на в-к 24 часа за един от “Лекарите, на които българите вярват”.
Има участия в многобройни национални и международни конгреси и семинари по специалността;

От 2018 г. д-р Бакалов провежда прегледи в МЦ Д-р Атанасов София. Диагностицира и лекува пациенти със захарен диабет, заболявания на щитовидната жлеза, хипофизни и надбъбречни нарушения, ендокринна хипертония и други хормонални и метаболитни нарушения.

Запази час онлайн

0884 73 50 50

info@eurohealth.bg

ул. „ген. Никола Жеков“ 22

ж.к. Свобода, София